A Christmas Carol groot succes!

Ad Astra - A Christmas Carol

Ad Astra – A Christmas Carol

Na jarenlang een traditioneel kerstconcert te hebben gegeven in de Hervormde Kerk te Asperen, gooide Ad Astra het met haar nieuwe dirigent afgelopen zaterdag over een andere boeg. Ad Astra bracht het wereldberoemde verhaal van Charles Dickens. Drie Asperse toneelspelers – Aria Bron (Verteller), Wicky van Loo (Droom) en Rob van der Lek (Scrooge) – verbeeldden het verhaal dat telkens werd aangevuld door de muzikale kerstwerken van het fanfareorkest. Het toneel was voorzien van een fraai decor en de orkestleden waren allen verkleedt in Dickens-stijl. Met een aantal van 250 bezoekers in een bomvol dorpshuis kan Ad Astra trots zijn op dit kerstconcert, waarbij het orkest voor het eerst onder leiding stond van haar nieuwe dirigent Anne van den Berg.