Brel & Brass; een promsconcert met een Frans tintje

Micheline Van Hautem Brel & Brass Ad Astra Asperen

Micheline Van Hautem @ Brel & Brass

Op zaterdag 18 januari 2020 verzorgt fanfareorkest Ad Astra uit Asperen een concert met de Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem. Het concert draagt de titel Brel & Brass en is het nieuwste en meest prestigieuze project van Micheline Van Hautem. Een gouden formule waarbij de muziek van Jacques Brel wordt gecombineerd met het warme, maar vaak ook spetterende koper van een fanfareorkest.

Er zijn nogal wat artiesten die nummers van Jacques Brel brengen, maar Micheline’s Brel & Brass heeft een wel heel bijzondere aanpak. Voor dit unieke project liet Micheline nieuwe arrangementen maken voor blaasinstrumenten en percussie.

Tijdens het Brel & Brass concert in Partycentrum Het Dak te Leerdam treedt Micheline op met Ad Astra en top bastrombonist Jos Jansen als speciale gast. De Vlaamse Micheline Van Hautem wordt gezien als een van Europa’s beste Brel-vertolkers.

Toegangskaarten à € 15,00 zijn tijdens werkdagen verkrijgbaar bij TravelXL Reisburo Astra (Kerkstraat 55A te Leerdam) en De Landerije Makelaars (Stadhuisstraat 2 te Asperen).